GÜZELYURT
okuma süresi: 3 dak.

Güzelyurt Zühre Civa'ya emanet

Güzelyurt Zühre Civa’ya emanet

Cumhuriyetçi Türk Partisi Kadın Örgütü Güzelyurt İlçesi, 11. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi ve başkanlığa Zühre Civa getirildi. CTP Güzelyurt İlçe Binası'nda geçtiğimiz akşam yapılan kongreye CTP Kadın Örgütü Genel Başkanı Sibel Sorakın, MYK ve PM üyeleri, İlçe Başkanı Doğan Şahali, Güzelyurt Milletvekili Mehmet Çağlar, Girne Milletvekili Fazilet Özdenefe ve çok sayıda kadın üye ve sempatizan katıldı.

Yayın Tarihi: 13/11/15 13:34
okuma süresi: 3 dak.
Güzelyurt Zühre Civa’ya emanet
A- A A+

Kongrede ilk olarak Kadın Örgütü Güzelyurt İlçe Sekreteri Oya Ülken açılış konuşmasını yaptı ve ardından da barış ve demokrasi şehitleri anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve divan oluşturuldu. Divan başkanlığına Tulin Murat seçilirken, Ayşen Bican ve Aybike Yektaoğlu ise divan sekreterliğine getirildi. CTP Kadın Örgütü Güzelyurt İlçesi 11. Olağan Kongresi'nde sırasıyla Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali ve Kadın Örgütü Genel Başkanı Sibel Sorakın birer konuşma yaptı, ardından da Zühre Civa faaliyet raporunu okudu ve oylamaya sunuldu. Oylamanın da sona ermesinin ardından Zühre Civa CTP Kadın Örgütü Güzelyurt İlçe Başkanlığı'na getirildi. Kadın Örgütü Güzelyurt İlçe Yönetim Kurulu'na ise Oya Ülken,Sevda İlgen,Hatibe Nasiboğlu, Oya Çağlar, Gülcan Apaydınlı, Ebru Uysal, Meftune Hocalı,Emine Olgu ve Radiye Saygılı getirildi. Yönetim Kurulu'nun da oluşmasının ardından Girne milletvekili Fazilet Özdenefe ile Divan Başkanı Tülin Murat söz alarak dilek ve temennide bulundular.

CİVA: "KADINLARIN UĞRADIĞI HAKSIZLIKLAR VE EŞİTSİZLİKLERE KARŞI MÜCADELE EDECEĞİZ"

Kongrede söz alıp konuşma yapan CTP Kadın Örgütü Güzelyurt İlçe Başkanı Zühre Civa, kadınların uğradığı haksızlıklar ve eşitsizliklere karşı mücadelelerinin süreceğini dile getirdi. Civa, Kıbrıs sorununda kalıcı çözüm arayışlarının devam ettiğini ve kendilerinin de bu konuda önemli görevler üstlendiğini ifade etti. Tüm bu sorunlardan en çok etkilenenlerin kadınlar olduğuna vurgu yapan Zühre Civa, Kıbrıs'ta kalıcı bir çözüme ulaşılmasının iki toplum için de önemli olduğunu söyledi. En büyük görevlerinin CTP'nin ilke ve görüşlerini topluma yaymak olduğunu belirten Civa, "Bu göreve bu duygularla talip olduk ve sizlerin onayını aldık. Birlik, mücadele ve dayanışma için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuşarak sözlerini tamamladı ve kongre sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.