GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Güzelyurt Belediye Kreşi'nde "Pembe Gün" düzenlendi

Güzelyurt Belediye Kreşi'nde "Pembe Gün" düzenlendi

Güzelyurt Belediye Kreşi'nde "Pembe Gün" düzenlendi. Kanser Hastalarına Yardım Derneği'nden yapılan açıklamaya göre, etkinlik, Kreş Sorumluları Göken Denker Tanaydın ve Sevim Kansoy önderliğinde, kreş öğretmenleri ve çalışanlarının katkısıyla, çocuklara meme kanseri ve löseminin önemini vurgulamak için, farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 14/11/15 11:10
okuma süresi: 2 dak.
Güzelyurt Belediye Kreşi'nde "Pembe Gün" düzenlendi
A- A A+

Etkinlikten elde edilen gelir, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Güzelyurt Bölge Sorumlusu Kezban Dikmenay'a takdim edildi.

Takdim sırasında konuşan Dikmenay 'Bu etkinliğe ön ayak olan hocalarımız Göken Denker Tanaydın ve Sevim Kansoy, kreş öğretmenleri, çalışanları ve miniklerimizi bu duyarlılıklarından dolayı kutlarız' dedi.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Bakanı Raziye Kocaismail ise, yüce gönüllerden gelen 125 TL'nin, aslında kanser hastasını gülümsetecek bir ilacı karşılayacağını, yardımların damlaya damlaya göl olduğunun en güzel örneğini teşkil ettiğini belirtti.

Küçücük yaşlarına rağmen, hem meme kanseri ve lösemi hastalığının, hem de yardımlaşmanın önemini öğrenip bunun farkına varmalarının en önemli unsur olduğunu, bu nedenle de bu anlamlı ekinliğe ön ayak olan okul yöneticilerini ve tüm herkesi kutladığını belirtti. Kocaismail; tüm öğretmen, çalışan ve miniklere sağlık bereketinde bir hayat diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.