GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Güzelyurt ilçesi izcileri Kanser Hastalarına Yardım Derneği'ne 9 bin TL bağış yaptı

Güzelyurt ilçesi izcileri Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne 9 bin TL bağış yaptı

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Güzelyurt İlçesi İzcileri ve İzci Liderleri, Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına düzenlediği etkinlikten elde ettiği 9 bin TL'lik geliri derneğe bağışladı.

Yayın Tarihi: 25/11/15 14:04
okuma süresi: 2 dak.
Güzelyurt ilçesi izcileri Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne 9 bin TL bağış yaptı
A- A A+

Dernekten verilen bilgiye göre, izci ve izci liderleri, Kalkanlı'daki Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampüsü'nde Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına etkinlik düzenledi.

Çilem Hıdıroğlu önderliğinde, izci liderlerinin desteğiyle ve "Her gün Bir İyilik Yap" sloganıyla düzenlenen etkinlikte, yerli müzik gruplarından Grup Baria da gönüllü olarak sahne aldı.

Etkinlikte konserden 7 bin 500 TL, lokma satışından ise bin 500 TL gelir elde edildi. Toplamda 9 bin TL olan gelir, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Güzelyurt Bölge sorumlusu Kezban Dikmenay'a takdim edildi.

KHYD Güzelyurt Bölge Sorumlusu Kezban Dikmenay, takdim sırasında yaptığı konuşmada, "böylesi anlamlı bir etkinliğe önderlik eden Çilem Hıdıroğlu, izci ve liderlerine, sahne alan Grup Baria üyelerine ve ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü rektörlüğüne, öğretmen ve öğrencilere, destek veren Güzelyurt Belediye Kreşi öğretmen ve öğrencileri ile destek olan halka" teşekkür etti.

Dernek Başkanı Raziye Kocaismail de, geceden elde edilen 9 bin TL'lik yardımın dernek için çok büyük bir katkı olduğunu belirterek, teşekkür etti.

Kocaismail, elde edilen 9 bin TL'lik gelir ile 26 kanser hastasının yurt dışı yol harcının ve kanser hastaların elzem ihtiyaçlarının karşılanacağını dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.