GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Güzelyurt'ta yatırımlara hız verildi

Güzelyurt'ta yatırımlara hız verildi

Güzelyurt Belediyesi yağmur suyu drenaj, asfalt ve altyapı çalışmalarına hız verdi. Özçınar çağdaş bir kent yaratmak amacıyla yıllardan beridir planlı bir çalışma yürütüldüğünü kaydederek, Güzelyurt'tun büyük bir bölümünün altyapısının tamamlanmak üzere olduğunu ve sonrasında tüm yolların asfaltlanmış olacağını söyledi.

Yayın Tarihi: 25/12/15 14:03
okuma süresi: 2 dak.
Güzelyurt'ta yatırımlara hız verildi
A- A A+

589.356 bin TL maliyetli Güzelyurt Asfalt Yapım İhalesi

S.Köroğlu Construction Ltd. firma ihale kapsamında Güzelyurt'un muhtelif yerlerinde yıpranan asfalt yenilenmiş olacak. Özellikle kanalizasyon çalışmaları döneminde kazılan ve yama yapılmak sureti ile düzeltilen yolların tümü once kemirilecek ve arkasında yeni asfalt serilecek .

ALT YAPIDA BÜYÜK YATIRIM

Yüklenici Firma Kemal Aktunç İnşaat Ltd. tarafından yürütülecek Yağmur Suyu Drenaj Yapım İhalesi kapsamında Güzelyurt'ta muhtelif bölgelerinde su taşkınlarına neden olabilecek eksik ve problemli bölgelerin yağmur suyu drenaj hatları döşenecek.

Yoğun yağışlardan etkilenen Barbaros ve Yıldırım Beyazıt Sokağında yağmur suyu drenaj boruları geçtiğimiz hafta içerisinde döşendi. Bu sayede her iki sokakta olası sel baskınları önlenmiş olacak. Kent merkezinin üç önemli noktasında gerçekleşen çalışmalarda 1 km aşkın mesafede 1 metrelik, 500 metreyi aşkın ise 50 cm'lik borular yerleştirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.