GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Evren: "Projeye büyük bir titizlik gösteriyoruz"

Evren: “Projeye büyük bir titizlik gösteriyoruz”

Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren, Güzelyurt Sivil Toplum Platformu heyetini kabul etti.

Yayın Tarihi: 28/01/16 10:29
okuma süresi: 2 dak.
Evren: “Projeye büyük bir titizlik gösteriyoruz”
A- A A+

Bakanlıkta yer alan kabulde, projesi Bakanlığa bağlı Planlama İnşaat Dairesi tarafından yürütülen ve Güzelyurt'a yapılması düşünülen hastane konusu görüşüldü.

Kabulde konuşan Bakan Kutlu Evren, Güzelyurt halkının konuyla ilgili hassasiyeti bildiklerini ifade ederek, projenin bölge halkına layık, en modern şekilde hazırlandığını ve bu konu üzerinde Planlama İnşaat Dairesinin büyük bir titizlik gösterdiğini söyledi.

Güzelyurt Hastanesi'nin avan proje çalışmalarının tamamlandığını söyleyen Evren, projenin; bodrum kat, zemin kat, birinci ve ikinci katlardan oluştuğunu ifade etti.

Toplamı yaklaşık olarak 14 Bin metrekarelik bir alanda yer alacak Hastanenin projesi kaspamında 13 ayrı bölümde poliklinik düşünüldüğünü açıklayan Bakan Evren, ilk etapta 60 yatak kapasiteli düşünülen hastanenin, ileriki yıllarda ihtiyaç halinde kapasite arttırımı için altyapısı hazır olarak düzenleme yapılacağını belirtti.

Evren, proje ile ilgili Sağlık Bakanlığı ve bölge Milletvekilleri ile bir süre önce toplantı gerçekleştirdiklerini anımsatarak, sürekli olarak koordineli bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Toplam 14 Dernekten oluşan Güzelyurt Sivil Toplum Platformunun sözcüsü Şinasi Özdeş de konuşmasında, Güzelyurt'a yapılacak olan hastenenin bölgenin çok büyük bir ihtiyacı olduğunu belirterek, konuyla ilgili taraflarla sürekli olarak istişare içerisinde olmak istediklerini ifade etti.

Özdeş, hastanenin sağlık alanında büyük bir yatırım olacağı gibi, bölge insanının moral ve motivasyonuna da önemli bir katkı yapacağını vurguladı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.