GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

CTP, Güzelyurt bölgesinde icraatlarını tartıştı

CTP, Güzelyurt bölgesinde icraatlarını tartıştı

CTP Güzelyurt İlçesi Serhatköy, Kalkanlı, Gaziveren ve Yeşilyurt'u ziyaret etti

Yayın Tarihi: 10/03/16 13:23
okuma süresi: 1 dak.
CTP, Güzelyurt bölgesinde icraatlarını tartıştı
A- A A+

CTP Güzelyurt İlçesi, köy gezilerini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta İlçe Başkanı Doğan Şahali, bölge milletvekilleri Hüseyin Erçal, Mehmet Çağlar ve Armağan Candan'ın yanı sıra parti yetkililerinden oluşan CTP heyeti Serhatköy,Kalkanlı Gaziveren ve Yeşilyurt'u ziyaret etti.

Köy ziyaretleri esnasında yapılan konuşmalarda sadece seçimden seçime değil, sürekli halkın ziyaret edileceği ve var olan sorunların birlikte çözümleneceği vurgulandı.

Yapılan ziyaretlerde hükümet icraatları, su konusunun geldiği son aşama ve Kıbrıs konusu hakkında bölge halkı bilgilendirildi. Köylüler ise yaptıkları konuşmalarda CTP heyetinin ziyaretlerinin kendilerini memnun ettiğini belirttiler ve Kıbrıs sorununun çözümü konusunda verilen uğraşların destekcisi olduklarını dile getirdiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.