GÜZELYURT
okuma süresi: 4 dak.

"Çek Selfie'ni, Göster Kendini Yarışması" tanıtıldı

"Çek Selfie'ni, Göster Kendini Yarışması" tanıtıldı

Güzelyurt Belediyesi tarafından organize edilen "Çek Selfie'ni, Göster Kendini Yarışması" bugün Lefkoşa Delicious Cafe'de düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Yayın Tarihi: 13/04/16 15:30
okuma süresi: 4 dak.
"Çek Selfie'ni, Göster Kendini Yarışması" tanıtıldı
A- A A+

Güzelyurt ilçesini tanıtmak ve çekim merkezi haline getirmek amacı taşıyan yarışmaya katılım bugün başlayacak ve 25 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Her yaş grubundan kişilerin katılabileceği yarışmada, "selfie"lerin Güzelyurt Belediyesi sınırları içinde çekilmesi gerekiyor.

Oluşturulan, jüri "En Yüksek Sayıda beğenilen (like) özçekim", "Jüri Özel Ödülü", "En Yaratıcı Selfie", "Sponsor Özel Ödülü", "Matcob Özel Ödülü" olmak üzere beş kategoride ödül verecek. Ödüller arasında son model akıllı telefonlar, tablet bilgisayar, kamera ve internet paketi bulunuyor.

Yarışmanın ödül töreni "39. Güzelyurt Portakal Festivali"nin final tarihi olan 3 Temmuz Pazar akşamı Festival Parkı'nda gerçekleştirilecek.

Yarışmaya katılım için, Güzelyurt Belediyesi Facebook sayfasını beğendikten sonra yarışma logosunu tıklayıp, açılan pencereye gerekli bilgileri yazmak ve çekilen "selfie"yi göndermek gerekiyor.

Yarışmanın tanıtım toplantısında Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Belediye Müdürü Süleyman Aldağ, projeye destek veren KKTC Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Lefke Avrupa Üniversitesi Genel Sekreteri Mehmet Yalçın birer konuşma yaptı.

ÖZÇINAR

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, konuşmasında, Güzelyurt'un tarihi, kültürü ve bozulmamışlığıyla önemli bir merkez olduğunu söyleyerek, bölgeyi daha geniş kitlelere tanıtmak amacıyla yarışma düzenlediklerini belirtti.

Hedeflerinin iç göçü durdurma ve üretimi artırma olduğunu dile getiren Özçınar, Türkiye'nin ilk ve önemli projelerini bölgede gerçekleştirdiğini söyledi. Özçınar, ODTÜ Kampusu ve su projesinin bu projeler arasında bulunduğunu kaydetti.

Halkın bölgeye ilgisini artırma, motivasyon sağlama hedefiyle yarışmanın düzenlendiğini kaydeden Özçınar, yarışmaya bölge dışından da ilgi gösterileceğini, tanıtım ve motivasyon sağlanacağını dile getirdi.

Özçınar, üniversiteler ve yeni açılacak üniversitelerle bölgenin gelişiminin ivme kazanacağını belirtti.

ALDAĞ

Güzelyurt Belediyesi Müdürü Süleyman Aldağ da, Güzelyurt bölgesinde yaşanan fakirleşme ve iç göçün durdurulabileceğine inandıklarını söyleyerek, bölgeyi cazibe merkezi haline getirme düşüncesiyle yarışma fikrinin doğduğunu kaydetti.

Aldağ, yarışmayla ilgili bilgi vererek, tüm selfie'lerin Güzelyurt ilçesinde çekilmesi gerektiğini, bölgeye giderek selfie çekip yarışmaya katılacak olanlara, bölgedeki mağaza ve restoranlarda indirimli alışveriş imkanı sağlanacağını ifade etti.

Aldağ daha sonra jüri üyelerini tanıttı.

TANPINAR

KKTC Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar da projeye destek vermekten mutlu olduklarını belirtti. Tanpınar, selfie yarışmasının etkili bir yarışma olacağını ve geniş katlımın beklendiğini söyledi.

Yarışmaya tam destek vereceklerini kaydeden Tanpınar, Güzelyurt'un önemli ve değerli bir bölge olduğunu ifade etti.

Tanpınar, ülkenin batısının daha iyi tanınması için verilen mücadelenin önemine değinerek, bölgenin tanıtılması açısından bu tip yarışmaların etkili olduğuna inandığını söyledi.

YALÇIN

Lefke Avrupa Üniversitesi Genel Sekreteri Mehmet Yalçın, projenin sanat ve sosyal etkinlikleri bünyesinde barındırdığını belirtti.

Yalçın, projenin bölgeyi en iyi şekilde tanıtacağına inandıklarını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.