GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Güzelyurt Belediyesi, Keçiören Belediyesi Ramazan Etkinlikleri'ne katıldı

Güzelyurt Belediyesi, Keçiören Belediyesi Ramazan Etkinlikleri'ne katıldı

Güzelyurt Belediyesi, Keçiören Belediyesi 7'nci Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'ne katıldı.

Yayın Tarihi: 13/06/16 17:23
okuma süresi: 2 dak.
Güzelyurt Belediyesi, Keçiören Belediyesi Ramazan Etkinlikleri'ne katıldı
A- A A+

Güzelyurt Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Keçiören Belediyesi 7'nci Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'nin 6'ncı gecesinde Güzelyurt Belediyesi'ni konuk etti.

Kalaba Kent Meydanı'nda düzenlenen geceye; Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, KKTC Büyükelçiliği Eğitim Kültür Ataşesi Mustafa Üzümcüoğlu, Güzelyurt Belediye Müdürü Süleyman Aldağ, Güzelyurt Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.

ÖZÇINAR

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar etkinlikte yaptığı konuşmada, 7'nci Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında, 11 Haziran'ı KKTC Gecesi ilan eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti.

Gecenin, Keçiören Belediyesi ile ortak çalışmalarının en güzel örneği olduğunu kaydeden Mahmut Özçınar "Burada bulunmaktan dolayı mutluyuz. Birliğimizi, dirliğimizi bozmadan gelecek nesillere örnek olmamızı temenni ediyorum" diye konuştu.

Gecede, Güzelyurt Belediyesi Halk Dansları ekibi Kıbrıs düğününü sahneledi ve Kıbrıslı sanatçı İrem Barani ile özel orkestrası Kıbrıs ve Ankara'ya özgü şarkılara yer verdi.

Sunuculuğunu Burç Tuncer'in yaptığı gecede, seyircilere KKTC ve Türk bayraklarının yanı sıra Kıbrıs'a özgü yiyecekler ve kahve dağıtıldı.

Piyango çekilişinin de yapıldığı gecede, 10 kişiye içinde Kıbrıs'a özgü ürünlerin bulunduğu sandık hediye edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.