GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

39. Güzelyurt Portakal Festivali devam ediyor

39. Güzelyurt Portakal Festivali devam ediyor

39. Güzelyurt Portakal Festivali'nde dün akşam Kıbrıslı sanatçılardan Buray ve Türkan Kürşat sahne alarak, hayranlarına müzik ziyafeti sundu. Gecede ayrıca Yağmur Butik'in defilesi yer aldı. Defileyi bu kez mankenler değil Güzelyurt'lu bayanlar gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 02/07/16 16:31
okuma süresi: 2 dak.
39. Güzelyurt Portakal Festivali devam ediyor
A- A A+

Buray Coşturdu

Genç kızların gözdesi Kıbrıslı sanatçı Buray Amfi Açık Konser alanında dün akşam muhteşem bir konser verdi. Çıkış parçası "İstersen" ile sahneye çıkan Buray, "Sen Sevda Mısın", "Bağdat" gibi sevilen şarkıları hayranları için seslendirdi.

Şarkılarına gitarıyla da eşlik eden Buray, Güzelyurtlulara müzik ziyafeti sundu.

Türkan Kürşat Sesiyle Büyüledi

O ses Türkiye yarışmasında 3. Gelen Türkan Kürşat dün akşam Fetsival'de sahne alarak, parçalarını Güzelyurtlular için seslendirdi. Mini konserinde yabancı parçalara yer veren Kürşat, Şebnem Ferah'ın "Hoşcakal" adlı parçasını hayranlarıyla birlikte söyledi.

Kıyafetler Göz Kamaştırdı

Konser öncesi Yağmur Butik'in sponsorluğunda Amfi Açık Konser alanında gerçekleşen defile bir ilke imza attı. Abiye Kıyafetleri bu kez mankenler değil Güzelyurt'lu bayanlar giydi. Podyumda mankenlere taş çıkartan Güzelyurt'lu bayanlar izleyenlerden tam not aldı.

Aralarında Türkiye'den gelen 2 mankeninde yar aldığı defilede birbirinden güzel özel tasarımlı abiye kıyafetler görücüye çıktı. Defilenin finalini Kıbrıslı Sanatçılarımızdan Fahriye Özay Yaptı.

Gecede Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar sanatçılara, Yağmur Butik sahibi Damla Aldağ ve Ajans sahibi Hasan Egemen ve Anjelo Ajans sahibi Seniha Kanatlı'ya plaket takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.