GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Portakal Festivali'nin finalini Yeni Türkü yaptı

Portakal Festivali’nin finalini Yeni Türkü yaptı

Güzelyurt'ta 24 Haziran'da başlayan ve bir dizi renkli etkinliğe ev sahipliği yapan 39. Portakal Festivali, Yeni Türkü konseriyle dün gece sona erdi.

Yayın Tarihi: 04/07/16 14:08
okuma süresi: 1 dak.
Portakal Festivali’nin finalini Yeni Türkü yaptı
A- A A+
39. Portakal Festivali dün akşam düzenlenen etkinliklerle ve Yeni Türkü konseriyle sona erdi.

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Güzelyurt Polis Müdürü Eybil Efendi, Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, bölge milletvekilleri, Belediye meclis üyeleri, sponsorlar ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen final gecesinde "Çek Selfieni Göster Kendini" adıyla düzenlenen yarışmanın ödülleri de sahiplerini buldu.

Final gecesinde birçok dans gösterisi de yer aldı. Pozitif ol Adına, Sergen ve Nez , Broken Heart, Hhulahoop ve CYR Wheel grupları dans gösterileri sahneledi.

Gecede ayrıca sponsorlara ve basına plaket takdim edildi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar gecede yaptığı konuşmada, Festival Komitesi üyelerine teşekkür etti ve 40. yıl kutlamaları için çalışmalara şimdiden başlanacağını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.