GÜZELYURT
okuma süresi: 3 dak.

Tümer, Özçınara Veda Etti

Tümer, Özçınar'a Veda Etti

ODTÜ Kalkanlı Kampusu Rektörlük görevinden ayrılan Prof Dr Turgut Tümer veda ziyaretleri kapsamında bugün Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ı makamında ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 05/08/16 15:35
okuma süresi: 3 dak.
Tümer, Özçınar'a Veda Etti
A- A A+
ODTÜ Kalkanlı Kampusu Rektörlük görevinden ayrılan Prof Dr Turgut Tümer veda ziyaretleri kapsamında bugün Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ı makamında ziyaret etti.

Tümer ziyarette yaptığı konuşmada 2006 yılından beri 11 yıl rektörlük görevini sürdürdüğü, yöneticilik görevini 10 Ağustos 2016 tarihi itibaren sonlandırıp asli görevi olan ODTÜ Ankara Makine Mühendisliği öğretim üyeliği görevine geri döneceğini söyledi.

Güzelyurt'ta geçirdiği 11 yıl içinde en büyük kazanımının bu ülkenin ve Kıbrıs Türkü'nün hasletini yakından gözlemleyerek, tanımak olduğunu söyledi. Görev süresince Güzelyurt Belediyesi ve Mahmut Özçınar ile çok yakın işbirliği ve dayanışma içinde olduklarını belirten Tümer, 2 kamu kurumu olarak hem genelde KKTC yüksek öğretimine hem de bölgeye ne şekilde katkılarımız olacağını konusunda çeşitli projeler üzerine çalıştıklarını ve kurumlar arası dayanışmanın güzel örneklerini sergilediklerini anlattı.

Turgut Tümer "Şu an veda ziyareti için Özçınar'ı makamında ziyaret ediyorum, başkana bu vesile ile teşekkürlerimi sunarım. Güzelyurt halkına yöneticilik görevi süresince yakın ilgi samimiyet ve Güzelyurtluların yaklaşımı için en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye sözlerini tamamladı. .

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da Turgut Tümer'in görev süresince kent gelişimine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, kendisiyle işbirliğini en üst seviyeye taşıyan projelerin ve sorunların giderilmesi yönünde önemli çalışmalar yaptıklarını anımsattı.

Turgut Tümer'in öğrencilerin ulaşım ve Kalkanlı'daki çöplüğün kaldırılmasına yönelik önemli katkıları olduğuna vurgu yapan Özçınar, bu bölgede OTDÜ'nün varlığının bu bölgede sürdürülebilir noktasında ayrı bir övgü konusu olduğunu söyledi.

Turgut Tümer'in bölgeye öğrenciye olan yaklaşımının ve faaliyetlere gösterdiği hassasiyetin kendisini çok mutlu ettiğini Belirten Özçınar, bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.