GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Güzelyurt Doğa Eczanesi açıldı

Güzelyurt Doğa Eczanesi açıldı

İşletmeciliğini Doğa Ünlüel'in yapacağı Doğa Eczanesi geçtiğimiz gün Güzelyurt'ta açıldı.

Yayın Tarihi: 14/08/16 09:57
okuma süresi: 2 dak.
Güzelyurt Doğa Eczanesi açıldı
A- A A+

Güzelyurt Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Açılış törenine Güzelyurt Kaymakamı Tevfik Direnç, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, CTP Güzelyurt Milletvekili Hüseyin Erçal ve çok sayıda davetli katıldı.

Güzelyurt Belediye Başkanı açılış öncesi yaptığı konuşmada Güzelyurt'a yatırım yapmasından dolayı Doğa Ünlülel'i kutlayarak çevresine yapacağı hizmetlerle bol kazançlar diledi. Doğa Ünlülel'in yatırımlara devam etmesini gerektiğine dikkat çeken Özçınar yapacağı yatırımların hem ekonomiye hemde Güzelyurt'a katkı sağlayacağını söyledi. Kendisiyle gurur duyduğunu belirten Özçınar,kendisini ve ailesini kutladı. Sağlığın her zaman hayatımızda önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Özçınar bu hizmet alanında bize düşen görevin kendisini desteklemek olduğunu söyleyerek yeni işletmenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Güzelyurt Kaymakam Tevfik Direnç Doğa Ünlüel'in bugünlere çalışarak alnının akı ile geldiğine dikkat çekerek, çocuklarını büyütüp bugünlere getiren Derviş-Gülsen Ünlüel ailesini böylesine güzide bir çocuk yetiştirdikleri için kutladı. Bu güzel başarıların herkesin evlatlarına nasip olması temennisinde bulunan Direnç eczanenin hayırlı ve uğurlu ve bol kazançlı olmasını diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.