GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

KAYDER: "Yeni hastane yapılana kadar sağlık ihtiyaçlarımız ne olacak?"

KAYDER: "Yeni hastane yapılana kadar sağlık ihtiyaçlarımız ne olacak?"

Kalkanlı Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan açıklama ile derneğin Güzelyurt'a yeni hastane yapılmasına karşı olmadığı fakat yeni hastane yapılana kadar mevcut sağlık taleplerinin giderilmesi gerektiği vurgulandı.

Yayın Tarihi: 08/09/16 13:44
okuma süresi: 2 dak.
KAYDER: "Yeni hastane yapılana kadar sağlık ihtiyaçlarımız ne olacak?"
A- A A+
Kalkanlı Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan açıklama ile derneğin Güzelyurt'a yeni hastane yapılmasına karşı olmadığı fakat yeni hastane yapılana kadar mevcut sağlık taleplerinin giderilmesi gerektiği vurgulandı. Dernek ayrıca "Sağlığımız daha iyi olsun" adıyla kurulan platforma dahil olduklarını ve platformun mücadelesine destek verdiklerini de açıkladı.

KAYDER tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Güzelyurt'da yapılması düşünülen hastaneye yönelik olarak yaşanan polemikte Dernek olarak tavrımız nettir. Amacımız Güzelyurt halkının daha iyi sağlık hizmeti alabilmesi ve en doğal yaşamsal hakkı olan sağlıklı yaşam hakkını kullanabilmesidir.

Uzun süredir sürmekte olan Güzelyurt'a hastane yapılsın yapılmasın tartışmasında KAYDER (Kalkanlı Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği) olarak şunu belirtmeliyiz ki yapılacak yeni bir hastaneye karşı değiliz. Elbette Güzelyurt halkı tam teşekkülü bir hastane ihtiyacını yıllardır dile getiriyor ve bu en doğal hakkıdır. Yapılacak hastane bugünden yarına bitmeyeceğine göre bu bekleme süresinde Güzelyurt halkının sağlık talebinin göz ardı edilmemesi ve eksiklerinin giderilmesi yönündeki taleplerimizi dile getirmek isteriz.

İçinde bulunduğumuz Platformunda amacı bölgemizde sağlık hizmetlerinin daha iyi olmasıdır. "Sağlığımız daha iyi olsun" diyerek başlatılan bu mücadeleyi destekliyor ve bu mücadelenin yeni hastaneye karşı bir mücadele olmadığını, bölgemizdeki doktor hemşire ve gerekli tıbbi teçhizat eksikliklerinin giderilmesine yönelik bir birliktelik olduğunu bir kez daha basın ve kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.