GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Anıt Zeytin Ağaçları yandı

Anıt Zeytin Ağaçları yandı

Kalkanlı'da dün öğleden sonra saat 14.30 sıralarında koruma altında bulunan Anıt Zeytin Ağaçları'nın bulunduğu bölgenin kuzey batı kısmında bulunan toprak yol kenarında tespit edilemeyen bir sebepten dolayı yangın meydana geldi. Çıkan yangında 20 dönümlük orman arazisi yandı.

Yayın Tarihi: 18/09/16 10:31
okuma süresi: 1 dak.
Anıt Zeytin Ağaçları yandı
A- A A+

Kalkanlı bölgesinde çıkan yangında 20 dönümlük orman arazisi yandı.

Polis basın bültenine göre, Kalkanlı'da koruma altında bulunan Anıt Zeytin Ağaçları bölgesi kuzey batı kısmında dün 14:30'da, tespit edilemeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın, itfaiye, Sivil Savunma Teşkilatı, Orman Dairesi ekipleri ve vatandaşlar tarafından söndürüldü.

Yangında 94 çam ,16 okaliptüs, 5 harnup, 1 selvi ve 44 zeytin ağacı kül oldu. 15 zeytin ağacının kısmen etkilendiği yangında bölgede bulunan 55 adet plastik sulama borusu ile 3 top damlama lastiği de yandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.