GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Güzelyurt Belediyesi, Nefes için yardım kampanyası başlattı

Güzelyurt Belediyesi, Nefes için yardım kampanyası başlattı

<p>Güzelyurt Belediyesi, hastalıkla mücadele eden Nefes Demirpençe için sivil toplum örgütleri ile birlikte yardım kampanyası başlattı.</p>

Yayın Tarihi: 23/02/17 13:29
okuma süresi: 2 dak.
Güzelyurt Belediyesi, Nefes için yardım kampanyası başlattı
A- A A+

Güzelyurt Belediyesi, hastalıkla mücadele eden Nefes Demirpençe için sivil toplum örgütleri ile birlikte yardım kampanyası başlattı.

Güzelyurt Belediyesi açıklamasına göre, kampanya, Güzelyurt Belediyesi sponsorluğunda; "Nefes'e bir nefes de sen ver" sloganlı altında gerçekleştirilecek.

Proje kapsamında ilk etapta 2 bin makbuz basılarak 10 TL bağış karşılığı satılacak. İkinci etapta ise 3 Mart'ta Güzelyurt Kapalı Çarşı Meydanı'nda çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Etkinliklerde sivil toplum örgütleri tarafından kurulacak stantlarda gıda ürünleri satışı yapılacak, kültür dernekleri dans gösterileri ve konserler düzenlenecek.

Konserleri; Dördüncü Duvar Halk Müziği konseri ve Grup Baria verecek.

Etkinliklerden elde edilecek gelir Nefes'in tedavisi için kullanılacak.

Organizasyona Güzelyurt Belediyesi yanında GÜSAD, DOKAB, AKDER, KAYDER, GASAD, SEÇDER, Dördüncü Duvar Kültür ve Düşünce Derneği, Grup Baria, Güzelyurt İzci Örgütü ve Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü katkı koyacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.