GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

CTP Güzelyurt İlçesi Güzelyurt'ta çeşitli ziyaretlerde bulundu...

CTP Güzelyurt İlçesi Güzelyurt'ta çeşitli ziyaretlerde bulundu...

Cumhuriyetçi Türk Partisi Güzelyurt İlçesi, geçtiğimiz gün Güzelyurt Sanayi Bölgesini ve Güzelyurt bölgesinde bulunan devlet dairelerini ziyaret ederek yurttaşların sorunlarını dinledi.

Yayın Tarihi: 15/05/17 14:02
okuma süresi: 1 dak.
CTP Güzelyurt İlçesi Güzelyurt'ta çeşitli ziyaretlerde bulundu...
A- A A+
Cumhuriyetçi Türk Partisi Güzelyurt İlçesi, geçtiğimiz gün Güzelyurt Sanayi Bölgesini ve Güzelyurt bölgesinde bulunan devlet dairelerini ziyaret ederek yurttaşların sorunlarını dinledi. Ziyarette Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali, Güzelyurt bölgesi milletvekilleri Armağan Candan, Mehmet Çağlar ve Hüseyin Erçal ile İlçe Yönetim Kurulundan oluşan bir heyet yer aldı.

CTP heyetinin ziyaretlerinden memnun olduğunu ifade eden yurttaşlar, pahalılık ve işlerin düşüklüğü nedeniyle esnafın kan ağladığını, herkesin veresiye iş yapabildiğini vurguladı.

Seçim dönemi olmamasına rağmen CTP heyetinin ziyaretlerini son derece yerinde bulan yurttaşlar, bölgenin sorunlarını da heyete aktardı.

CTP heyeti, sık sık halkın sorunlarını dinlemeyi ve sorunların çözümüne yardımcı olmayı hedeflediklerini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.