LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

Lefke'de Çocuk parkı perişan

Lefke'de Çocuk parkı perişan

Lefke'deki çocuk parkının hali perişan. Yok olmaya yüz tutmuş bir vaziyette olan park, görenlere "Bu ne hal" dedirtiyor.

Yayın Tarihi: 07/02/14 08:28
okuma süresi: 1 dak.
Lefke'de Çocuk parkı perişan
A- A A+

Kıbrıs Postası - Eniz ORAKCIOĞLU/Elif ŞEN

Çocukların aileleri ile birlikte gidip oyun oynayabilecekleri tek yer olan parklara özen göstermiyoruz. Lefke'de bulunan çocuk parkı bakımsızlık yüzünden içine girilmez halde. Görenleri hayrete düşüren parkta oyuncaklar kırık dökük, yeşil alan olması gereken kısımlarsa otlarla kaplanmış durumda.

Çocuklar nerede oynayacak?

Salıncakları kırılan, demirleri pas içinde olan ve kaydırakların çürümeye yüz tuttuğu Lefke'deki çocuk parkında değil oyun oynamak oturup dinlenmek bile mümkün değil. Bakımsızlık yüzünden yok olmaya bırakılan çocuk parkı çevre sakinlerinin de tepkisine yol açarken, Kıbrıs Postası objektiflerine takılan çocuk parkı, çocuklar nerede oynayacak sorusunu da akıllara getiriyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.