LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

CTP-BG: "Aziz Kaya kolları sıvadı: Lefke'yi bataktan kurtaracağız!"

CTP-BG: "Aziz Kaya kolları sıvadı: Lefke'yi bataktan kurtaracağız!"

CTP-BG Lefke Belediye Başkan Adayı Aziz Kaya yurttaşlarla buluşmaya Çamlıköy'den başladı. CTP Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali, Güzelyurt Milletvekili Armağan Candan ve bazı parti yetkilileri ile Çamlıköy ve Yeşilyurt'u ziyaret eden Aziz Kaya yurttaşlarla sohbet ederek, Lefke Belediyesi'ne dönük görüş ve düşüncelerini paylaştı.

Yayın Tarihi: 03/04/14 13:35
okuma süresi: 2 dak.
CTP-BG: "Aziz Kaya kolları sıvadı: Lefke'yi bataktan kurtaracağız!"
A- A A+

Büyük bir ilgi ile karşılanan CTP Lefke Belediye Başkan Adayı Aziz Kaya, Lefke Belediyesi'ni bataktan kurtarmak için yola çıktığını ifade etti. Başkanlığı kazandığı anda çok kötü durumda bir belediye devralacağının bilincinde olduğunu ifade eden Kaya, ciddi ve planlı bir yönetim ile belediyenin düzlüğe çıkarılabileceğini ifade etti. Öncelikle halkımızın desteğine ihtiyacı olduğunu söyleyen Aziz Kaya gittiği yerlerde kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

ŞAHALİ: LEFKE'Yİ KURTARMAK ŞART OLDU!

Ziyaret edilen yerlerde yurttaşlara seslenen İlçe Başkanı Doğan Şahali ise "Artık Lefke'yi kurtarmak şart oldu. Bunu da Aziz Kaya ile başaracağımıza eminim" dedi. Bugüne kadar Mağusa, Gönyeli, Dikmen ve Değirmenlik gibi belediyeleri batak halde devralıp en iyi noktaya getiren CTP'li belediye başkanları gibi, Lefke'yi de 29 Haziran'da devralıp Aziz Kaya'nın ve ekibinin yönetiminde hak ettiği yere getireceğiz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.