LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ Hazar Ergüçlü'yü konuk etti...

LAÜ Hazar Ergüçlü'yü konuk etti...

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) "Medcezir" dizinin başarılı oyuncusu Hazar Ergüçlü'yü konuk etti.

Yayın Tarihi: 03/04/14 14:39
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ Hazar Ergüçlü'yü konuk etti...
A- A A+

"50. Kütüphaneler Haftası" dolayısıyla LAÜ Ertuğrul Apakan Kütüphanesi ile LAÜ Kütüphane Kulübü tarafından gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde LAÜ'ye konuk olan Hazal Ergüçlü 2 Nisan Salı günü LAÜ Rauf Raif Denktaş Koneferans Salonu'nda LAÜ öğrencileri ile biraraya geldi.

LAÜ öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Ergüçlü öğrencilerden gelen soruları içtenlikle yanıtladı. Projeleri değerlendirirken karar süreciniz nasıl olur sorusuna Ergüçlü risk almayı sevmediğini, uzun süre düşünerek kararlar verdiğini, hayatını planlı ve programlı yaşamaktan keyif aldığını söyledi.

Rol arkadaşları ile birlikte ailesinden daha fazla zaman geçirdiğini belirten Ergüçlü sette yoğun çalıştıklarını, bunun yanında eğlenceli vakit geçirdiklerini de ifade etti. Boş zamanlarını Kıbrıs'a gelerek değerlendirdiğini söyleyen Ergüçlü LAÜ'lü yönetici ve öğrencilerle yapmış olduğu keyifli sohbetten son derece memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Sohbetin ardından Ergüçlü, öğrencilerin yoğun ilgisiyle uğurlandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.