LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'de 400 polise "Öfke Yönetimi" konulu seminer verildi

LAÜ'de 400 polise "Öfke Yönetimi" konulu seminer verildi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) ve Polis Genel Müdürlüğü'nün (PGM) işbirliği ile polis mensuplarına yönelik "Öfke Yönetimi" konusunda eğitim seminerleri düzenlendi.

Yayın Tarihi: 14/04/14 16:55
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'de 400 polise "Öfke Yönetimi" konulu seminer verildi
A- A A+

LAÜ'den yapılan açıklamaya göre, PGM'ye bağlı Adli Şube Tahkikat, Trafik Devriye ve karakollarda görev yapan polis mensuplarına yönelik seminer LAÜ Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nergüz Bulut Serin tarafından verildi.

8-11 Nisan 2014 tarihleri arasında PGM Mavi Salon'da gerçekleştirilen seminerlere farklı gruplardan oluşan 400 polis katıldı.

YÜKSELEN

Eğitim sonrası düzenlenen sertifika töreninde konuşan LAÜ Rektörü Yükselen, LAÜ yönetimi, çalışanları ve akademisyenleri olarak Polis teşkilatı ile işbirliklerini daha ileriye götürmek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirerek farklı projelerle teşkilata katkı yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Yükselen, sertifika almaya hak kazanan polis mensuplarına başarılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

GÜRLER

Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler ise, PGM olarak eğitime çok önem verdiklerini belirterek "Öfke Yönetimi"nin polis teşkilatı için önem arz ettiğini söyledi.

LAÜ'ye seminerlere katkı koydukları için teşekkür eden Gürler, Polis Genel Müdürlüğü'nün LAÜ ile varolan bu ilişkilerinin daha da artarak devam edeceğini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.