LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

Aziz Kaya: "İflas ettirilen Lefke Belediyesi'ni düzlüğe çıkaracağım!"

Aziz Kaya: "İflas ettirilen Lefke Belediyesi'ni düzlüğe çıkaracağım!"

CTP Lefke Belediye başkan adayı Aziz Kaya, milletvekilleri Mehmet Çağlar ve Hüseyin Erçal ile İlçe Başkanı Doğan Şahali'nin katılımıyla Gaziveren'i ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 17/04/14 13:25
okuma süresi: 2 dak.
Aziz Kaya: "İflas ettirilen Lefke Belediyesi'ni düzlüğe çıkaracağım!"
A- A A+

Yurttaşlarla sohbet eden Kaya, batık belediyelerin mimarı UBP'nin 24 yılda borç batağına soktuğu Lefke Belediyesi'ni düzlüğe çıkaracağını söyledi ve bunu nasıl yapacaklarını anlattı.

Köy kahvesinde Gaziverenlilere hitap eden CTP Lefke Belediye başkan adayı Aziz Kaya, belediyenin düşürüldüğü acı durumu rakamlarla izah etti. Borç batağındaki Lefke Belediyesi'nin tam bir hesapsızlık içinde yıllarca işgal edildiğini, sağlıklı gelir-gider yönetimi gösterilmediğini, 40 milyon TL üzerinde büyük bir borca itildiğini, 1990'dan beri çalışanlara sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı primlerinin yatırılmadığını, devlete vergi borcu biriktirildiğini, kullanılan elektriğin ücretini Elektrik Kurumuna ödemediğini, esnafa büyük miktarda borç yapıldığını ifade eden Kaya, Lefke ve köylerinin bakımsızlıktan döküldüğünü söyledi.

Gaziveren halkından destek isteyen CTP Lefke Belediye başkan adayı Aziz Kaya, yeni dönemde hem Lefke'ye hem de köylere hak ettikleri hizmeti götüreceğinin sözünü verdi ve "Bu zorlu görevi halkımızla birlikte başaracağız'' dedi.

HALKIN GELECEĞİNİ KARARTTI

İlçe Başkanı Doğan Şahali de konuşma yaparak Lefke Belediye Başkanlığı yapan kişinin tam bir sorumsuzluk içinde hareket ettiğini, hesapsız kitapsız bir yönetim sergilediğini ifade etti. Mevcut başkanın halkın geleceğini kararttığını söyleyen Şahali, Lefke Belediye başkan adayı Aziz Kaya'nın dürüst, temiz ve iş bilir biri olduğunu, seçilmesi halinde bu zor görevi başarı ile yerine getireceğini belirterek Gaziverenlilerden destek istedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.