LEFKE
okuma süresi: 4 dak.

Kızılgök: "Lefke ve yöresi yeniliği hak ediyor"

Kızılgök: "Lefke ve yöresi yeniliği hak ediyor"

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Baraka Kültür Merkezi Lefke Belediye başkan adayı Hasan Kızılgök, Lefke'yi yıllardır yöneten zihniyetin, Belediyeyi batırdığını, Lefke ve yöresini ise çağdaş belediyecilik hizmetlerinden mahrum bıraktığını belirterek, "Lefke ve yöresi yeniliği hak ediyor" dedi.

Yayın Tarihi: 24/06/14 12:19
okuma süresi: 4 dak.
Kızılgök: "Lefke ve yöresi yeniliği hak ediyor"
A- A A+

TDP, BKP, Baraka Lefke Belediye başkan adayı Hasan Kızılgök ve Belediye Meclis Üyesi adayları Lefke'de Kaymakamlık önündeki meydanda düzenlenen kokteylde halkla buluştu. Etkinliğe, TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, BKP Başkanı İzzet İzcan, TDP milletvekili Zeki Çeler, TDP Güzelyurt İlçe Başkanı Yılmaz Siham ile birlikte yoğun bir katılım gerçekleşti. Etkinliğe Arda Gündüz de şarkıları ile renk kattı.

TDP Lefke Belediye başka adayı Hasan Kızılgök, etkinlikte yaptığı konuşmada, Lefke'ye yeni bir görünüm, çağdaş bir yönetim anlayışı getirmek ve herkese eşit hizmet götürmek için yola çıktıklarını söyledi.

Lefke'yi yıllardır yöneten zihniyetin hatalı, işbilmez ve popülist karar ve icraatları ile Lefke Belediyesi'nin batağa sürüklendiğini, çalışanların yatırımlarının yıllardır yapılamadığını belirten Kızılgök, Lefke'yi bu zihniyetlerin elinden kurtarmak gerektiğini söyledi.

Mali kriz içine sokulan Lefke Belediyesi'nin yatırım yapamaz hale getirildiğini vurgulayan Kızılgök, göreve gelmesiyle birlikte, öncelikli olarak belediyenin yapmadığı temel belediyecilik hizmetlerini aksatmadan yerine getireceklerini, gelir gider dengesini oluşturduktan sonra da gerekli yatırımları yapacaklarını söyledi.

Hasan Kızılgök, yapılan yanlışlardan belediye başkanı kadar 8 yıldır belediye meclis üyesi olan ve şimdi başkanlığa aday olan kişinin de sorumluluğu olduğunu dile getirdi.

Konuşmasında projelerinden de bahseden Kızılgök, Gemikonağı'nda bulunan küçük sanayi sitesinin altyapısının tamamlanarak yeniden düzenleneceğini, turizme önem verileceğini, açık pazar alanı yaratılacağını da kaydetti.

-Cemal Özyiğit-

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, TDP, BKP, Baraka ittifakının yerel yönetimlerde söz sahibi olmak için yola çıktığını belirterek, hedefe adım adım ilerlediklerini söyledi.

Ülkedeki yerel yönetimlerin çoğunda birçok sorun olduğunu, bunların başında da Lefke Belediyesi geldiğini kaydeden Özyiğit, "Yıllardır görevde bulunan kişi belediyeyi mali açıdan batırmış, çıkmaza sürüklemiştir. Çalışanların yatırımları yıllardır yapılmamaktadır. Bu zihniyete dur demenin zamanı artık gelmiştir. Lefke şimdiki başkandan önceki çağdaş ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışına yeniden merhaba diyecektir" dedi.

Lefke Belediye başkan adayı Hasan Kızılgök ve birbirinden değerli belediye meclis üyesi adaylarının Lefke'yi çağdaş belediyecilikle tanıştırarak ileriye taşıyacak potansiyele sahip olduklarını belirten Özyiğit, "Lefke halkı artık değişimin önünü açmalıdır. Değişim ve dönüşüm de Hasan Kızılgök ve ekibinin göreve gelmesiyle başlayacaktır" dedi.

-İzzet İzcan-

BKP Genel Başkanı İzzet İzcan da konuşmasında, ittifakın temel amacının yurdumuza sahip çıkarak, ülkeye barışı, demokrasiyi getirmek olduğunu söyledi.

Lefke halkından Hasan Kızılgök ve ekibine destek vermesini talep eden İzcan, " Barış için, demokrasi için, çağdaş belediyecilik için, eşit hak ve hizmet için Hasan Kızılgök ve ekibinin başarıya ulaşması gerekmektedir. Buna ulaşacağımıza olan inancımız ise tamdır" dedi.

Bu mücadeleyi ve kavgayı birlikte yürüterek, el ele gönül gönüle vererek diğer bölgelerde olduğu gibi Lefke bölgesinde iddialı bir şekilde yola devam ettiklerini belirten İzcan, "Bu ittifak şimdiden başarılı olmuştur. 29 Haziran akşamı bu ittifakın zaferleri konuşulacaktır" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.