LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

Öztoprak ve ekibi Yedidalga'daydı

Öztoprak ve ekibi Yedidalga'daydı

Demokrat Parti Ulusal Güçler Lefke Belediye Başkan adayı Hüseyin Öztoprak ve belediye meclis üyesi adayları, Yedidalga'yı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 25/06/14 12:28
okuma süresi: 1 dak.
Öztoprak ve ekibi Yedidalga'daydı
A- A A+

Öztoprak ve ekibine Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz ve kalabalık bir heyet eşlik ettiği ziyaret sırasında, vatandaşların sorun ve talepleri dinlendi, bölge halkına vizyon ve projeler anlatıldı.

Hüseyin Öztoprak bölge halkıyla yaptığı sohbetler sırasında, mevcut yönetim tarafından bugüne kadar Yedidalga köyüne yönelik olarak somut ve kalıcı projeler ortaya atılmadığını, vatandaşın yeni bir yerel yönetim anlayışıyla değişime ihtiyacı olduğunu kaydetti ve bu yüzden aday olduklarını vurguladı.

Öztoprak, Yedidalga'nın ekonomik alanda kalkınmasına yönelik projeleri olduğuna da dikkati çekerek, "Sizin de desteğinizle 30 Haziran'dan itibaren hep beraber tümünü hayata geçireceğiz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.