LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

DP-UG Lefke Belediye Başkan adayı Öztoprak, çevre kirliliğine dikkat çekti

DP-UG Lefke Belediye Başkan adayı Öztoprak, çevre kirliliğine dikkat çekti

Demokrat Parti Ulusal Güçler Lefke Belediyesi Başkan adayı Hüseyin Öztoprak, Belediye Meclis üyeliği adayları ile birlikte Lefke ve civar köylerine ziyaretlerini sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 26/06/14 14:47
okuma süresi: 2 dak.
DP-UG Lefke Belediye Başkan adayı Öztoprak, çevre kirliliğine dikkat çekti
A- A A+

Öztoprak ve ekibi, bir yandan projelerini anlatırken, öbür yandan vatandaşın sorun, sıkıntı ve taleplerini de dinleyerek gerekli iyileştirmelerin göreve geldikleri andan itibaren hissedileceğinin sözünü veriyor.

Lefkeliler ise en fazla çevre kirliliği ve alt yapı eksikliklerinden yakındı.

DP Ulusal Güçler Lefke Belediye Başkan adayı Hüseyin Öztoprak ve ekibi bu çerçevede, mevcut yönetimin ihmalinden kaynaklanan çevre kirliliğinin söz konusu olduğu bölgeleri tespit ederek, incelemelerde bulundu.

ÖZTOPRAK:

Burada basına açıklama yapan Öztoprak; "Halkımız, çöp bidonlarının içerisine konan poşetlerin parasını ödediği halde, içine poşet koydurmaktan aciz bir Belediye Başkanı ile yönetilmektedir. Sokaklar düzenli olarak süpürülmemektedir. Özellikle marketlerin, kasapların önü ilgisizlik ve bakımsızlıktan çöp ve sinek yığınıdır. Vatandaş bu sorunlardan bıkmış usanmış durumdadır" şeklinde konuştu.

Öztoprak, sağlık açısından da çevre kirliliğinin risk taşıdığına dikkat çekti.

Öte yandan DP Ulusal Güçler Lefke Belediye Başkan adayı Hüseyin Öztoprak, temizlik hizmetinin düzenli olarak halka götürülememesinden ötürü, yazın evlerde sinekten ve kokudan durmanın imkânsızlaştığını hatırlatarak buradaki sözlerini; "bugüne kadar ne söz verdiysem yerine getirdim. Seçimden sonra göreve geldiğimde, daha insanca ve yaşanılır bir belde yaratmak için çalışacak. Beldemizi böyle çirkin manzaralarla bir daha asla karşı karşıya bırakmayacağız. Çünkü halkımız bu pisliğe layık değildir" diyerek noktaladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.