LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

DP-UG Lefke Belediye Başkan Adayı Öztoprak, Bakan Kaşif ile birlikte Taşpınar'ı ziyaret etti

DP-UG Lefke Belediye Başkan Adayı Öztoprak, Bakan Kaşif ile birlikte Taşpınar'ı ziyaret etti

Demokrat Parti Ulusal Güçler Lefke Belediye Başkan adayı Hüseyin Öztoprak, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif ile birlikte Taşpınar halkına, Taşpınar-Bostancı yolunun ihaleye çıkıldığı söyledi.

Yayın Tarihi: 26/06/14 17:21
okuma süresi: 2 dak.
DP-UG Lefke Belediye Başkan Adayı Öztoprak, Bakan Kaşif ile birlikte Taşpınar'ı ziyaret etti
A- A A+

Bugün Taşpınar köyünü Bakan Kaşif ile ziyaret eden DP Ulusal Güçler Lefke Belediye Başkan adayı Öztoprak'a, Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak, Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak ile Lefke Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti.

KAŞİF

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakan Ahmet Kaşif, Taşpınar Muhtarının ve köy halkının, uzun süredir gerçekleşmesini talep ettiği ve bunun için yol kapatma dahi pek çok eylem yaptığı Taşpınar-Bostancı yolunun yeniden yapılması için Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı'nın bugün ihaleye çıkıldığını duyurdu.

Bakan Kaşif, 2014 bütçesi içerisinde olmamasına rağmen, hükümet kurulurken köy halkına verilen sözün yerine getirilebilmesi için altı aylık bir zaman dilimi içerisinde hem yol projesinin hazırlandığını, hem de bu projenin gerçekleşmesi için ihtiyaç duyulan kaynağın temin edildiğini söyledi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Türkiye Cumhuriyeti Yardım Heyeti tarafından finansa edilen projenin, en kısa sürede gerçekleşmesi için bakanlığın yoğun çaba içerisinde olacağını sözlerine ekledi.

ÖZTOPRAK

DP Ulusal Güçler Lefke Belediye Başkan adayı Hüseyin Öztoprak ise buradaki konuşmasında, eski adıyla Angolem olarak da bilinen Taşpınar halkının yol ile ilgili şikâyetlerinin haklı olduğunu, bu bozuk yolun en kısa sürede yapılabilmesi için köy halkı ile birlikte hareket ettiklerini, yol projesinin gerçekleşmesi için halkın talebinin, Bakanlık ve DP Ulusal Güçler Genel Merkezi nezdinde takipcisi olduklarını söyledi.

Taşpınar köylüleri de bu durumun kendileri için hayati önem taşıdığını ve dolayısıyla hazırlanan yol projesinin biran önce gerçekleşmesini beklediklerini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.