LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

Öztoprak: "Şeffaf ve katılımcılığı geliştiren hizmet sunacağız"

Öztoprak: "Şeffaf ve katılımcılığı geliştiren hizmet sunacağız"

Demokrat Parti Ulusal Güçler Lefke Belediye Başkan adayı Hüseyin Öztoprak ve ekibi, seçim çalışmaları çerçevesinde Yeşilırmak Su ve Organik Tarım'ın yanında bazı işyerlerini ziyaret ederek, Yeşilırmak'taki üreticilerin sorunlarını dinledi, üretimin artırılmasına yönelik görüş ve projelerini anlattı.

Yayın Tarihi: 27/06/14 12:03
okuma süresi: 2 dak.
Öztoprak: "Şeffaf ve katılımcılığı geliştiren hizmet sunacağız"
A- A A+

Yeşilırmak esnafıyla da görüşen Hüseyin Öztoprak gerçekleştirdiği sohbetler esnasında, ayda bir kez belediyenin her köyündeki esnafla toplanarak, sorunlarını dinleyeceklerini ve esnafın çözüm önerilerini görüşeceklerini dile getirdi.

Öztoprak, "amacımız adil şeffaf, hesap verebilen ve katılımcılığı özendiren bir belediye hizmeti sunmaktır, bu yüzden belediye meclisi toplantılarına halkın izlemesi ve soru sorma hakkının saklı kalması için halkımızı da davet edeceğiz" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Hüseyin Öztoprak yeni dönemde yerel belediyecilik ve hizmet anlayışının iyileştirilerek, her görüşten insanı kucaklamayı düşündüklerini belirtti.

Öztoprak ayrıca, sivil toplum örgütleri ile ilişkilerin geliştirileceğini ve ayda bir kez, Lefke Belediye sınırları içindeki bütün sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile toplanarak, bölgenin sorunlarıyla ilgili çözüm önerilerini dinleyeceklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.