LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ İç Mimar adaylarından üretim tesislerine teknik gezi

LAÜ İç Mimar adaylarından üretim tesislerine teknik gezi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İç Mimarlık Bölümü öğrencilerine mobilya dersleri kapsamında, öğretim görevlileri M. Selen Abbasoğlu Ermiyagil ve Hanife Yıldız eşliğinde Prestij Mutfak Mobilya Üretim Tesisi ile Burhan Mobilya Üretim Tesisi'ne teknik gezi düzenlendi.

Yayın Tarihi: 05/07/14 10:37
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ İç Mimar adaylarından üretim tesislerine teknik gezi
A- A A+

Gezide öğrencilere, üretici firma çalışanları ve akademisyenler tarafından üretim tesislerinde yenilikçi, ekonomik, hızlı ve modüler tasarım üretiminin nasıl olduğu gösterilerek, üretim sürecinde projenin başlangıcından bitimine kadar olan her adımda mobilyanın, modüler mutfak ürünlerinin nasıl kullanılabilir hale dönüştürüldüğü uygulamalı olarak anlatıldı.

Tasarımlarda kullanabilecekleri çağdaş, modern malzemelerin kullanım detaylarını inceleyerek yakından görme fırsatı elde eden LAÜ iç mimar adayları, derslerde tasarladıkları mobilya projelerinin ve iç mekan ürünlerinin uygulama aşamalarını, çözümlerini de inceleme imkanı buldular.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.