LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ'de yeni akademik yıl açılışı yapılacak

LAÜ'de yeni akademik yıl açılışı yapılacak

Lefke Avrupa Üniversitesi'nin 2014-2015 Akademik Yılı Açılış Töreni 16 Ekim Perşembe günü saat 11:00'de LAÜ Rauf Raif Denktaş Konferans Salonu'nda yapılacak.

Yayın Tarihi: 15/10/14 15:03
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ'de yeni akademik yıl açılışı yapılacak
A- A A+

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça ve Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Gülle'nin teşrifleriyle gerçekleşecek törene üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katılım gösterecek.

Protokol konuşmaları ile başlayacak törende LAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gencay Şaylan ilk ders adı altında "Dil ve Bilim" konulu sunum gerçekleştirecektir. Şaylan açılış dersinde 20. yüzyılın başında yaşanan bilimsel devrim (parçacık ve quantum fiziği) ile bilim felsefesinde ortaya çıkan krizin dil felsefesi ile aşma girişimleri, dil felsefesinin ana hatları ile tanıtımı, bilim felsefesini tekrar dil üzerinde kurma girişimine yöneltilen kritikler, post yapısalcı kritik ve post yapısalcı kritiğe karşı kritik ile bilimin yapılabilirliği konularına değinecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.