LEFKE
okuma süresi: 3 dak.

LAÜ Mimar adaylarının başarısı sergilendi

LAÜ Mimar adaylarının başarısı sergilendi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Mimarlık Fakültesi öğrencileri, bu yıl Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde Kıbrıslı Türk Mimar Ahmet Vural Behaeddin anısına düzenlenen yarışmada 15 ödülün 6'sını alarak, en çok ödül alan fakülte oldu.

Yayın Tarihi: 23/10/14 15:13
okuma süresi: 3 dak.
LAÜ Mimar adaylarının başarısı sergilendi
A- A A+

Öğrencilerin, ders kapsamında yaptıkları birbirinden farklı projeler ile yarışmada ödül alan diğer projeler için 21 Ekim 2014 tarihinde LAÜ İletişim Fakültesi Fuayesi'nde sergi açıldı. Düzenlenen serginin açılışını LAÜ Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Akın Cellatoğlu ile Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mesut B. Özdeniz yaptı.

Özdeniz: Öğrencilerimizin başarısını merakla izliyoruz

"Bugün burada LAÜ Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin başarısını gösteren bir serginin açılışını izliyorsunuz" diyen Özdeniz, Ahmet Vural Behaeddin'in Kıbrıs'ın modernist mimarlarından biri olduğunu ve 1927 – 1993 yılları arasında yaşayan Behaeddin'in birçok eser bıraktığını söyledi. Öğrencilerimizi yetiştiren tüm öğretim elemanlarına ve öğrencilere teşekkür eden Özdeniz gelecek yıllarda da bu başarıyı sürdürmeleri temennisinde bulundu.

Cellatoğlu: Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum

"Mimarlık öğrencilerimizin büyük başarı ve emek harcayarak birçok üniversite arasından "en çok" ödülü almalarından dolayı kendilerini kutluyorum" diyen Cellatoğlu, öğrencilerimizi mesleklerinde ileriye taşıyacak böylesi yarışmalara başta Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen olamak üzere LAÜ yönetimi olarak herzaman katkı ve desteklerinin devam edeceğini belirtti. Cellatoğlu son olarak, öğrencilerin bu başarıları kazanmalarında kendilerine destek veren akademisyenleri de kutladı.

Öğe: LAÜ mimarlık fakültesinde büyük bir değişim ve gelişim görülüyor

Konuşmasında, LAÜ Mimarlık Fakültesi'nde büyük bir değişim ve gelişimin olduğunu belirten Mimarlar Odası Başkanı Azmi Öğe, 15 ödülden 6'sını almak oldukça ciddi bir potansiyelin göstergesi olduğunu söyledi. "Biz de bu haklı mutluluğu paylaşmak için bugün burdayız" diyen Öğe, özellikle bu başarının kazanılmasında emeği geçenleri kutladı.

Yapılan yarışmada ödül alarak dereceye giren öğrencilere Dekan Prof. Dr. Mesut B. Özdeniz tarafından hediye takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.