LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ'de kan bağışı kampanyası ikincisi düzenlendi

LAܒde kan bağışı kampanyası ikincisi düzenlendi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 4. sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında, Thalassaemia Derneği yararına başlattıkları "Damlaya Damlaya Can Olur" kan bağışı kampanyasının ikincisini düzenlediler.

Yayın Tarihi: 06/11/14 17:32
okuma süresi: 1 dak.
LAܒde kan bağışı kampanyası ikincisi düzenlendi
A- A A+

Geçen hafta ilki Lefke'de gerçekleştirilen kampanya Lefke Belediyesi ve bölge halkının katkılarıyla yapılırken ikincisi ise LAÜ personeli ve öğrencilerinin yoğun katılımı ile LAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde gerçekleşti. KKTC'de Thalassaemia hastalarının günlük kan ihtiyacı göze alınarak böylesi bir kampanyanın düzenlendiği ve LAÜ öğrencileri tarafından akademik yıl içerisinde benzer kampanyaların tekrarlanacağı belirtildi.

Lefkoşa Kan Bankası'ndan gelen sağlık ekipleri tarafından alınan kanlar, Thalassaemia Derneği'ne bağışlandı.

Gerçekleştirilen her iki kampanyada toplanan kanlardan dolayı Thalassaemia Derneği yetkilileri, LAÜ öğrencilerinin duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek, bağışta bulunanlara teşekkür belgesi takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.