LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'de kulüp tanıtımı ve üye kabulu etkinliği yapıldı

LAܒde kulüp tanıtımı ve üye kabulu etkinliği yapıldı

2014-2015 eğitim yılına büyük bir öğrenci artışıyla başlan Lefke Avrupa Üniversitesi'nde (LAÜ), Öğrenci Dekanlığı'na bağlı kulüplerin tanıtım ve üye kayıtları etkinliği yapıldı. LAÜ Plaza Alanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Yayın Tarihi: 07/11/14 15:13
okuma süresi: 2 dak.
LAܒde kulüp tanıtımı ve üye kabulu etkinliği yapıldı
A- A A+

Öğrenci Dekanlığı'ndan yapılan açıklamada etkinliğin, yeni kayıt yaptıran öğrencilerin LAÜ bünyesinde bulunan kulüplerden haberdar olmalarını ve öğrencilerin ilgi duydukları alanlardaki etkinliklerini akademik yıl içerisinde düzenleyebilecekleri kulüpleri seçme ve tanıma amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Öğrenciler, bu kulüpler aracılığı ile kendilerini sosyal yönden geliştirebilme, üniversiteye uyum süreçlerini hızlandırma ve çeşitli organizasyonlarda görev alarak sosyalleşme imkanı buluyor. Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri, bu aktiviteler sayaesinde, öğrencilerin ders dışı bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde bulunabilmeleri amacıyla üyelerine her konuda yardımcı oluyor.

Kulüp üyeleri tarafından açılan standları ziyaret eden öğrenciler, kulüplerle ilgili bilgileri edindikten sonra kendilerine yakın buldukları kulübe üyeliklerini yapmaktan mutlu olduklarını söylediler. Müzik Kulübü'ne üye olan Metin Kızılkaya, "Üniversiteye başlamadan önce içimde hep bir müzik kulübüne üye olmak ve etkinliklerinde rol almak istiyordum sonunda isteğime kavuştum" dedi.

Kulüb başkanlarından açıklamalar

Genç Beyinler Kulübü Başkanı Eyüp Turan, "Yeni gelen öğrenci arkadaşlarımıza LAÜ'yü anlatmak ve kulübümüz hakkında bilgi vermekten mutluluk duymaktayız" dedi.

Basketbol Kulübü Başkanı Çağla İspir, kulüp olarak amaçlarının LAÜ'de basketbol sevenlerini biraraya toplamak ve güçlü bir taraftar grubu oluşturmak olduğunu söyledi.

KAY Kulübü Başkanı Yağmur Kılıç, kulübün büyük hedeflerinden birinin Lefke'deki sahipsiz ve başıboş hayvanlar için barınak kurmak olduğunu ve bunun için çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Kulüp tanıtım programının sonunda öğreciler, Dj SİD eşliğinde verilen konserde gönüllerince eğlendiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.