LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ'de Kazakistan'ın 23. Bağımsızlık yıldönümü kutlamaları yapılacak...

LAܒde Kazakistan’ın 23. Bağımsızlık yıldönümü kutlamaları yapılacak...

Lefke Avrupa Üniversitesi'nde (LAÜ) eğitim gören Kazakistanlı öğrenciler, Kazakistan'ın 23'üncü bağımsızlık yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayacak. LAÜ'de 16 Aralık 2014 tarihinde saat 11:00'de başlayacak olan kutlamalar çercevesinde ilk olarak LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi girişinde Kazakistanlı öğrenciler tarafından Kazakistan kültürünü ve tarihini yansıtan bilgilendirici standlar açılacak.

Yayın Tarihi: 15/12/14 15:31
okuma süresi: 1 dak.
LAܒde Kazakistan’ın 23. Bağımsızlık yıldönümü kutlamaları yapılacak...
A- A A+

Program kapsamında daha sonra 17:00-18:30 saatleri arasında ise, Kazakistan'ın kültürel özelliklerini anlatan görüntüler, geleneksel dans gösterileri, defile ile şiir sunumları yer alacak. Ardından da LAÜ Fun Club'ta 20:00-23:00 saatleri arasında 23'üncü bağımsızlık yıldönümü pastası kesilecek ve yöresel müzikler eşliğinde dans gösterimleri gerçekleşecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.