LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

Mungan LAÜ'de seminer verecek

Mungan LAÜ'de seminer verecek

LAÜ'de düzenlenecek olan "Sürdürülebilir Ekonomi, Sürdürülebilir Bütçe" konulu seminere konuşmacı olarak Maliye Bakanı Zeren Mungan katılacak...

Yayın Tarihi: 21/12/14 12:59
okuma süresi: 1 dak.
Mungan LAÜ'de seminer verecek
A- A A+
Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından "Sürdürülebilir Ekonomi, Sürdürülebilir Bütçe" konulu seminer düzenlenecek. LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu'nda 23 Aralık 2014 tarihinde 11.00-13.00 saatleri arasında düzenlenecek seminere konuşmacı olarak Maliye Bakanı Zeren Mungan katılacak.

Seminerde sürdürülebilir ekonomi, sürdürülebilir bütçe, cari harcamaları KKTC kaynaklarıyla karşılamak, kayıtdışı ekonomi ile mücadele, tasarruf tedbirleri, bütçe ödenekleri dışında ödeme yapılmaması, iç borçların çevrilebilir hale getirilmesi ve sonuç olarak kendi kaynaklarımızla cari harcamalarımızı karşılayan sürdürülebilir bütçe konularında genel olarak bilgiler verilecek.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.