LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş LAÜ'de anılacak...

Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş LAÜ'de anılacak...

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü, KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın ölümünün üçüncü yıldönümü dolayısıyla "Rauf Raif Denktaş'ın Yaşamından Kesitler" konulu fotoğraf sergisi ve panel düzenleyecek.

Yayın Tarihi: 11/01/15 11:59
okuma süresi: 1 dak.
Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş LAÜ'de anılacak...
A- A A+
LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu'nda 15 Ocak Perşembe günü saat 14.30'da yapılacak anma programına, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Diplomat Osman Ertuğ, Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Ünal, Kıbrıs Türk Kültür Derneği Genel Başkanı ve Emekli Büyükelçi Dr. Ahmet Zeki Bulunç ve LAÜ Tarih Bölüm Başkanı Doç. Dr. İhsan Tayhani konuşmacı olarak katılacak.

Program öncesinde, LAÜ Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi Fuayesi'nde Denktaş'ın mücadele ve siyasi dönemini anlatan fotoğraf sergisi gezilecek. Anma programı, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve açılış konuşmalarının ardından başlayacak.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.