LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ, Dr. Fazıl Küçük için anma programı düzenleyecek

LAÜ, Dr. Fazıl Küçük için anma programı düzenleyecek

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi ve Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi tarafından, halkın sesi ve Kıbrıs Türkü'nün nefesi olan Dr. Fazıl Küçük'ün 31. ölüm yıldönümü dolayısıyla "Dr. Fazıl Küçük'ün Yaşamından Kesitler" konulu fotoğraf sergisi ve panel düzenleyecek.

Yayın Tarihi: 12/01/15 17:24
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ, Dr. Fazıl Küçük için anma programı düzenleyecek
A- A A+

LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu'nda 15 Ocak'ta saat 10.00'de gerçekleştirilecek anma programına, Turizm ve Kültür Eski Bakanı ve Edebiyatçı-Yazar İsmail Bozkurt, Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Avukat Fuat Veziroğlu, Gazeteci-Yazar Osman Güvenir, Gazeteci-Yazar Akay Cemal ile LAÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Doç. Dr. İhsan Tayhani konuşmacı olarak katılacak. Anma programı, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve açılış konuşmasının ardından başlayacak.

Fotoğraf sergisi ve panelde, Küçük'ün Milli Mücadele yıllarında Kıbrıs Türkü'nün varoluş mücadelesine katkısını anlatan görsel ve sözlü sunumlar ile halka yönelik ziyaretlerini gösteren fotoğraflar yer alacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.