LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'nün ev sahipliğinde gerçekleşen 'OTA' yoğun ilgi gördü

LAÜ'nün ev sahipliğinde gerçekleşen 'OTA' yoğun ilgi gördü

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İngilizce Hazırlık Okulu'nun ev sahipliğinde 28 Ocak 2015 tarihinde başlayan ve üç gün süren dünyanın en saygın öğretmen kurslarının arasında yer alan "Oxford Teachers Academy" kursu yoğun katılımla gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 01/02/15 10:55
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'nün ev sahipliğinde gerçekleşen 'OTA' yoğun ilgi gördü
A- A A+

LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu'nda 28-29 ve 30 Ocak 2015 tarihlerinde 09.00-17.00 saatlerinde yapılan etkinliklerde, 'dil odaklı eğitim', 'öğrenci merkezli öğrenim-öğretim', 'kelime öğretimi', ve 'sınıf yönetimi' gibi farklı konular ele alındı.

M. Kemal Deniz Ltd., Oxford University Press ve LAÜ İngilizce Hazırlık Okulu işbirliği ile gerçekleştirilen ve Oxford University Press'e bağlı en saygın uzmanlar tarafından verilen kursta eğitmenler, bu yıl 'Teaching English to Adults' modülü ele aldı.

LAÜ ev sahipliğinde gerçekleşen, 'Oxford Teachers' Academy' kursunun ikinci gününde öğretmen eğitmeni Steve Darn, 'dil odaklı eğitim', 'öğrenci merkezli öğrenim-öğretim', 'kelime öğretimi', ve 'sınıf yönetimi' konularına değindi. Eğitim seminerleri ile katılımcı öğretmenler yetişkinlere yönelik yeni öğretim teknikleri, güncel uygulamalarla ilgili bilgi paylaşımı ve çeşitli aktiviteler gerçekleştirme imkanı buldular.

KKTC'de bulunan birçok üniversiteden öğretim görevlilerinin, belirlenen kotalar çerçevesinde katıldığı etkinliğin üçüncü gününde ise 'yazım teknikleri', 'yazım düzeltme' ve 'ölçme ve değerlendirme" konuları ele alındı.

Etkinlik sonunda kısa bir konuşma yapan İngilizce Hazırlık Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emre Debreli üç gün süren seminerlerin verimli geçtiğini, uzman öğretmen eğitmenlerine verdikleri değerli bilgilerden, Deniz Plaza'ya ise katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.