LEFKE
okuma süresi: 3 dak.

BKP Lefke Örgüt Temsilcileri biraraya gelerek durum değerlendirdi

BKP Lefke Örgüt Temsilcileri biraraya gelerek durum değerlendirdi

Birleşik Kıbrıs Partisi Lefke Bölgesi Örgüt temsilcileri yemekli toplantıda buluşarak, son siyasi gelişmeler, örgütlenme ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yayın Tarihi: 09/03/15 14:29
okuma süresi: 3 dak.
BKP Lefke Örgüt Temsilcileri biraraya gelerek durum değerlendirdi
A- A A+

BKP Genel Başkanı İzzet İzcan toplantıda yaptığı konuşmada, BKP'nin gelişip güçlendiği oranda Kıbrıslı Türklerin iktidar olma, kendi kendini yönetme ve federal çözüme ulaşma mücadelesinin başarıya ulaşacağını belirterek, son dönemde partiye katılımların ve örgütlenme çalışmalarının yükseldiğini kaydetti.

Emek ve Üretim düşmanı bir hükümetle karşı karşıyayız.

BKP'nin emekçi ve üreticilerin partisi olduğunu kaydeden İzcan, aynı zamanda demokrasi, barış ve federal çözüm mücadelesinin en ön safında mücadele yürüttüklerini söyledi. "Esas olan federal çözüme biran önce ulaşmaktır. Ancak çözüme kadar Kıbrıslı Türklerin siyasi iktidarını bu ülkede kurmalı, kendi kendimizi yöneteceğimiz, demokrasi ve sosyal adalete dayalı bir düzen oluşturmalıyız. Dayatma ekonomik paketlere, neo-liberal sömürü politikalarına karşı emekçi ve üretici kesimlerin insanca yaşam mücadelesini ileriye taşımalıyız" dedi. Emek ve üretim düşmanı bir hükümetle karşı karşıya olduğumuzu vurgulayan İzzet İzcan "Narenciye bedellerini, süt paralarını, çiftçilerin destek primlerini ödemeyen CTP – DP hükümetinin müdür, müsteşar ve müşavir takımlarını fazlasıyla ödeyerek 4 milyar TL'lik bütçenin % 80'nini % 16 istihdamın olduğu kamu ve cari giderlere harcadığını belirterek, geçmişte emek en yüce değerdir diyenler emeği toprak ederek, patronların hükümeti olmuşlardır"dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimini Sn Akıncı kazanacak!

19 Nisan'da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimini BKP'nin de desteklediği bağımsız aday Sn Mustafa Akıncı'nın kazanacağını, Kıbrıs Türk toplumunun kararını verdiğini kaydeden İzcan, BKP'nin tüm olanaklarını ve tüm örgütlerini seferber ettiğini, Sn Akıncı'nın ipi göğüslemesi için vargüçleri ile çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Kıbrıs Türk Toplumunun ilerici güçlerinin ortak bir program etrafında birleşerek mücadele etmekten başka çaresi kalmadığını vurgulayan BKP Genel Başkanı İzzet İzcan, "Sn Mustafa Akıncı'nın açıkladığı 4 ana ilke etrafında somutlaşan seçim manifestosunun buna hızmet ettiğini belirterek, tüm Birleşik Kıbrıs Partililerinin son dakikaya kadar hiç durmadan çalışmasını isteyerek, zafer hiçbir karşılık beklemeden yurdu için çalışanların olacaktır" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.