LEFKE
okuma süresi: 3 dak.

DP-UG Lefke İlçe Örgütü sohbet toplantısı düzenledi

DP-UG Lefke İlçe Örgütü sohbet toplantısı düzenledi

Demokrat Parti Ulusal Güçler Lefke İlçe Örgütü, önceki akşam Lefke'de sohbet toplantısı düzenledi.

Yayın Tarihi: 26/03/15 09:01
okuma süresi: 3 dak.
DP-UG Lefke İlçe Örgütü sohbet toplantısı düzenledi
A- A A+

Toplantıda DP Ulusal Güçler Genel Sekreter Yardımcısı ve Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Lefke İlçe Örgütü Başkanı Özkan Mavioğlu, Lefke İlçesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve bölge köylerinden örgüt temsilcileri hazır bulundu.

GÜNDÜZ: "CUMHURBAŞKANI EROĞLU'NUN SİYASETTEKİ TECRÜBESİ VE MÜZAKERE SÜRECİNDEKİ DURUŞU RAKİPLERİNDEN EN BÜYÜK FARKIDIR, BU YÜZDEN KENDİSİNE OLAN GÜVENİMİZ TAMDIR"

Lefke'deki toplantıda konuşan DP Ulusal Güçler Genel Sekreter Yardımcısı ve Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, partililerine yönelik yaptığı konuşmada, parti olarak Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nu destekleme kararı aldıklarını ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin diğer seçimlerden farkını vurguladı.

Gündüz, "Kıbrıs meselesini bugün 12 yaşındaki çocuğa sorsanız bile mutlaka bilir, referandum döneminde Rumların hayır, Türklerin evet demesine rağmen sonuçta Kıbrıs Türk kesimi mağdur olmuştur. Fakat ne yazık ki hala daha bunu anlamayanlar, geçmişi unutanarak Türk askerinin adadan çekilmesini isteyenler vardır. Tüm vatandaşlarımızın bu gelinen kritik süreçte bir an önce küslükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak davamıza sahip çıkması ve duruşundan asla taviz vermeyen Sayın Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'na destek vermesi gerekmektedir" dedi

Menteş Gündüz, "Rumlar bizi siyasal arenada masadan kaçan taraf olarak nitelendirmeye çalışsa da Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu o masadan hiç kaçmamış, sonuna kadar bizleri temsil etmiştir."

Öte yandan, Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, "Cumhurbaşkanımız Derviş Eroğlu'nun her dönem toplumuna sahip çıkan bir lider olmasının yanında, siyasetteki tecrübesi ve müzakere sürecindeki duruşu, rakiplerinden en büyük farkını ortaya koymaktadır. Bu yüzden kendisine olan güvenimiz tamdır, seçim sürecinde de kendisini sonuna kadar destekleyeceğiz. Amacımız ilk turdan bu işi başarmaktır" şeklinde konuştu.

ÖZKAN MAVİOĞLU: CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ ŞİMDİDEN BÖLGE HALKIMIZA VE KIBRIS TÜRKÜ'NE HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

DP Ulusal Güçler Lefke İlçe Başkanı Özkan Mavioğlu ise konuşmasında, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun kazanması için Lefke İlçesi olarak vargücüyle çalışacaklarını belirterek, katılımcılara destek verdikleri için teşekkür etti ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri şimdiden bölge halkımıza ve Kıbrıs Türk'üne hayırlı uğurlu olsun dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.