LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

Lefke'de Zafer "Eroğlu" dedi

Lefke’de Zafer “Eroğlu” dedi

Daha önce küskün olduğu ve Derviş Eroğlu'nu desteklemeyeceği söylenen Lefke Eski Belediye Başkanı Mehmet Zafer, iddialara nispet yaparcasına evinin önüne Eroğlu afişleri asarak desteğinin Bağımsız Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile birlikte olduğunu açık açık ifade etmiş oldu.

Yayın Tarihi: 08/04/15 15:40
okuma süresi: 1 dak.
Lefke’de Zafer “Eroğlu” dedi
A- A A+

Ulusal Birlik Partisi Lefke Örgütü'nden Kıbrıs Postası'na verilen bilgiye göre, Eski Belediye Başkanı Mehmet Zafer'in evinin önüne yerleştirdiği afişlerin Ulusal Birlik Partisi ve Derviş Eroğlu'na desteği ile ilgili söylentilere net bir cevap vermek amacıyla yapıldığını ve var gücü ile Eroğlu'nun yeniden Cumhurbaşkanı olması için çalıştığının işareti olarak algılanması gerektiği belirtildi.

Mehmet Zafer geçtiğimiz yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı seçmini kaybetmiş bu yüzden de partisine ve Derviş Eroğlu ile aralarının bozuk olduğu söylentileri kulislerde uzun süre dolaşmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.