LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'de denetimle ilgili konferans düzenlenecek

LAÜ'de denetimle ilgili konferans düzenlenecek

LAÜ'de 'Bağımsız Denetimin Şeffaflık Hesap Verilebilirlik ve Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Üzerindeki Etkileri' konulu konferans düzenlenecek.

Yayın Tarihi: 02/05/15 12:57
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'de denetimle ilgili konferans düzenlenecek
A- A A+

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından "Bağımsız Denetimin Şeffaflık, Hesap Verilebilirlik ve Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Üzerindeki Etkileri" konulu konferans düzenlenecek.

LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu'nda 4 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00-13.00 saatlerinde yapılacak olan konferansa, Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nalan Akdoğan, Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Başkan Yardımcısı Mehmet Kaya, Yeminli Mali Müşavir Doç. Dr. M. Uğur Akdoğan, Yeminli Mali Müşavir Mehmet Saydam, Eski Ekonomi Bakanı ve Yeminli Mali Müşavir Derviş Kemal Deniz konuşmacı olarak katılacak.

Yapılacak olan konferansta, "Şeffaflık ve Hesap Verilebilirlik ile Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Açısından Kamu Denetimi ve Bağımsız Denetimin Önemi ve Dünyadaki Gelişmelerin Değerlendirimesi", "Türkiye'de Bağımsız Denetimdeki Gelişmeler, Kaliteli Denetimde Kamu Gözetim Kurumunun Rolü", "Türkiye'de Vergi Denetiminde YMM'lerin Önemi ve Rolü", "KKTC'de Bağımsız Denetimin Durumu", "KKTC'de Bağımsız Denetim ve Mali Müşavirlik Hizmetleri" konuları ele alınacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.