LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'nün "25. Yıl Şenlikleri"ne ünlü akımı olacak

LAܒnün “25. Yıl Şenlikleri”ne ünlü akımı olacak

Lefke Avrupa Üniversitesi'nin (LAÜ) "25. Yıl Şenlikleri"ne birçok ünlü sanatçı ve oyuncu katılacak.

Yayın Tarihi: 16/05/15 12:55
okuma süresi: 2 dak.
LAܒnün “25. Yıl Şenlikleri”ne ünlü akımı olacak
A- A A+

Telsim'in ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan 25. yıl şenliklerinin zengin programı kapsamında konserler 21 Mayıs'ta LAÜ Plaza Alanı'nda saat 21:00'de başlayacak. Türkiye'nin güçlü seslerinden Candan Erçetin 21 Mayıs Perşembe akşamı, 22 Mayıs Cuma akşamı Türk alternatif rock grubu Zakkum, 23 Mayıs Cumartesi akşamı ise Türk rock müziğinin sevilen sanatçısı Feridun Düzağaç LAÜ'de sahne alacak.

Konserlerin yanında söyleşilere ekranların ve tiyatro sahnelerinin ünlü yüzleri, oyunculuk mesleğini başarıyla sürdüren isimler LAÜ öğrencileri ile biraraya gelecek.

LAÜ'de gerçekleşecek söyleşilere Aşk-ı Memnu dizisinde başrollerdeki karakterlerden biri olan Adnan Ziyagil ve birçok projede farklı karakterleri canlandıran ayrıca "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışma programının sunuculuğunu da yapan ünlü oyuncu Selçuk Yöntem katılacak. Yöntem'in yanısıra Acemi Cadı dizisinde Ayşegül karakteri ile tanınan, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Nurbanu Sultan karakteriyle beğeni kazanan Melve Boluğur ve TRT 1 kanalında yayınlanan Seksenler dizisinin oyuncuları Lefke'de olacak.

Konserlere ve söyleşilere katılımın ücretsiz ve halka açık olduğu bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.