LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

Lefke Belediye Başkanı: "Bakır, altın yoğurdunu yemek istemiyoruz"

Lefke Belediye Başkanı: "Bakır, altın yoğurdunu yemek istemiyoruz"

Lefke'de bakır ve altın rezervlerine ulaşıldı ama Lefke Belediye Başkanı Kaya, CMC dönemini hatırlatarak "Yeni bir bulguların zaten bilindiğini ifade ederek "biz bu yoğurdu değil üflemek yemek dahi istenmiyor" diyerek tavrını koydu.

Yayın Tarihi: 29/05/15 16:55
okuma süresi: 1 dak.
Lefke Belediye Başkanı: "Bakır, altın yoğurdunu yemek istemiyoruz"
A- A A+

Kıbrıs Postası - Vatan MEHMET

Kuzey Kıbrıs Santral Madencilik Ltd, Lefke'deki bakır madeni arama-sondaj çalışmalarını tamamlaması ve Bakır madenini yeterli seviyede bulması ile bir miktar altın rezervine ulaştığı haberleri ardından değerlendiren Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya "zamanında sütten ağzımız yandı. Şimdi bu yoğurdu bir daha değil üflemek yemek dahi istemiyoruz. Ne bölge halkı ne de çevre örgütleri istemiyor" dedi.

Kıbrıs Genç TV'de Aysu Basri Akter'İn Günün Getirdikleri programında soruları yanıtlayan Başkan Aziz Kaya, söz konusu rezervlerin tarama faaliyetleri için 6,5 Milyon TL'lik bir harcama yapılmış olduğunu bildiklerini ancak zamanında CMC'nin elde ettiği, bildiği verilerle aynı sonuca ulaşıldığını da kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.