LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

Lefke'de Akaçalı dönemi

Lefke'de Akaçalı dönemi

Lefke'de dün akşam yapılan genel kurulda kulüp başkanlığına Mehmet Akaçalı getirildi.

Yayın Tarihi: 19/06/15 08:01
okuma süresi: 2 dak.
Lefke'de Akaçalı dönemi
A- A A+

Süper Lig ekiplerinden Lefke genel kurulu dün akşam gerçekleştirildi. Kulüp lokalinde gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığına Dr. Salih Gökeren sekreterliklere ise Haluk Giray ve Ulaş Oktay seçildi.

Genel kurulda kulüp başkanı Yıltaç Mükellef üyelere hitaben yaptığı konuşmada bir sezon boyunca yapılanları aktardı. Mükellef bu kadar yıllık başkan olduğunu belirterek başkanlığın bir bayrak yarışı olduğunu vurguladı. Mükellef uzun yıllar birlikte çalıştığı arkadaşı Mehmet Akaçalı'ya destek vererek adaylıktan çekildiğini açıklayınca Akaçalı Lefke'nin yeni başkanı oldu.

Akaçalı ise Lefke'yi olduğu yerden daha ileriye taşıyabilmek için taraftarın desteğinin önemine dikkat çekerek birlikte çalışacağı yönetim kurulu listesini ise önümüzdeki günlerde açıklayacağını belirtti.

Genel kurulda kulübün disiplin ve denetleme kurulları da belirlendi.

Disiplin kurulu

Tamer Dayıoğlu

Tarkan Öksüz

Akşit Başıoğlu

Denetleme kurulu

Salih karagözlü

Şener Uzunoğlu

Aziz Kaya

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.