LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

İzbul: "Cengiz topel hastanesinin gönlümde özel bir yeri vardır"

İzbul: “Cengiz topel hastanesinin gönlümde özel bir yeri vardır”

Sağlık Bakanı Salih İzbul, hekimlik görevine başladığı ilk hastane olan Cengiz Topel Hastanesini ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 31/07/15 16:23
okuma süresi: 2 dak.
İzbul: “Cengiz topel hastanesinin gönlümde özel bir yeri vardır”
A- A A+

Bakanlıktan verilen bilgiye göre ziyaretlerde Özel Kalem Müdürü Süleyman Mert'in eşlik ettiği Bakan İzbul, hastane ve bazı sağlık merkezlerine başlattığı ziyaret programı çerçevesinde bugün sırasıyla Çamlıbel sağlık Merkezi, Güzelyurt Sağlık Merkezi, Cengiz Topel Hastanesi ve Lefke Sağlık Merkezini ziyaret etti.

İlk göz ağrısı Cengiz Topel Hastanesi…

Sağlık Merkezleri ve Cengiz Topel Hastanesi'nde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan İzbul, 1988 yılında ilk kez Cengiz Topel Hastanesi'nde kamu hekimliği görevine başladığını anımsatarak, her zaman için bu hastanenin kendisinde özel bir yeri olduğunu söyledi.

Sağlıktaki en büyük sıkıntı organizasyon…

Sağlık hizmetlerinin sunumunda yaşanan en büyük sıkıntının organizasyon sorunu olduğunu dile getiren Bakan İzbul, "Kurulacak yeni sağlık sistemi, iyi bir organizasyonla hem hizmeti verenlerin, hem de hizmeti alanların memnuniyeti odaklı olacaktır" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.