LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ yaz kampı başladı

LAÜ yaz kampı başladı

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Hazırlık Okulu ve Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından ilk kez organize edilen "LAÜ Yaz Kampı" başladı. Ukrayna, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan ve Özbekistan'dan gelen öğrencilerin katıldığı yaz kampı iki hafta boyunca devam edecek.

Yayın Tarihi: 31/07/15 16:36
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ yaz kampı başladı
A- A A+

Yaz kampı hakkında bilgi veren LAÜ Dış İlişkiler Müdürü Kezban Zurnacı, yaz kampını düzenlemelerindeki amaçlarını öğrencilere hem akademik hemde sınıf dışında konforlu ve eğlenceli ortamlarda İngilizce eğitimi vermek olarak belirtti. Kamp kapsamında öğrencilerin üniversitenin İngilize Hazırlık Okulu Eğitmenleri tarafından İngilizce eğitim alacaklarını, KKTC'nin eşsiz güzelliklerini tanıyacaklarını ve ayrıca yaz turizmi faaliyetlerinden yararlanacaklarını belirten Zurnacı, bu çalışmaları gerçekleştirmek amacı ile başta Lefke olmak üzere Güzelyurt, Lefkoşa, Girne ve Karpaz'a geziler, yat turu, sinema, karaoke geceleri ve çeşitli spor faaliyetlerinin düzenleneceğini ifade etti.

LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu'nda Kezban Zurnacı'ın açılış konuşması ile başlayan kampın ilk gününde öğrencilere seviye belirleme sınavı yapıldı. Sınav sonrasında öğrencilere üniversitenin birimlerini tanıtmak için kampüs turu düzenlendi.

Akşam ise LAÜ Konser Alanı'nda kokteyl verildi ve LAÜ Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Carolina Smochina, Kezban Zurnacı ve öğrenciler tarafından geceye özel "Merhaba" pastası kesildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.