LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

Bostancı Gençlik Merkezi, Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdi

Bostancı Gençlik Merkezi, Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirdi

Gençlik Dairesi Bostancı Gençlik Merkezi'nde faaliyet gösteren gençler, Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün ile birlikte Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 25/11/15 14:02
okuma süresi: 2 dak.
Bostancı Gençlik Merkezi, Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirdi
A- A A+

Gençlik Dairesi Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Osman Bulun ve Mehmet Ağlarcan yaptıkları müziklerle özel ihtiyaçlı çocuklarla Kıbrıs kültürüne ait Kıbrıs şarkılarını seslendirdi.

Merkez gençleri ile buluşan özel ihtiyaçlı çocuklar, kendilerine getirilen müzik aletleriyle şarkılara ritim tutarak dans ederek eğlendi.

Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün, Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi Sorumlu Öğretmeni Esma İneci ile görüşerek birlikte yapacakları çalışmalar üzerine konuştu.

Düzgün, özel eğitim merkezlerinin önemine değinerek, farkındalık yaratmak ve katkı sağlamak amacıyla ülkede var olan özel eğitim merkezlerine Gençlik Dairesi gençlik merkezlerinde görevli gençlerle ortak proje geliştireceklerini kaydetti.

Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi'nde çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Düzgün, özel ihtiyaçlı çocukların gönüllerince eğlendiklerini vurgulayarak, katkı koyan herkese teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.