LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

Ünlü şef Aydın Demir, LAÜ'ye geliyor

Ünlü şef Aydın Demir, LAÜ'ye geliyor

Lefke Avrupa Üniversitesi(LAÜ) Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi Bölümü'nün "Exclusive Kitchen Techniques" dersi kapsamında bu hafta 2012 yılının en ünlü şefi seçilen Aydın Demir eşliğinde uygulamalı eğitim gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 20/12/15 15:06
okuma süresi: 1 dak.
Ünlü şef Aydın Demir, LAÜ'ye geliyor
A- A A+

LAÜGastronomi Mutfağı'nda yapılacak olan uygulama dersi, ünlü şef Aydın Demir tarafından 21 Aralık2015 Pazartesi günü 11:30-15:30 saatleri arasında verilecek.

Marka oteller ve restoranlarda çalışan Executive Şef Demir,2007-2014 yılları arasında Cumhurbaşkanlığının Mutfak Koordinatörlüğünü ve Danışmanlığını yaptı. Time-Out Magazini tarafından 2008 yılının en iyi Mutfak Şefi seçilen Demir, 2012 yılında ise Fransa'da Lyon'da Yılın en iyi Şef'i ödülüne layık görüldü.

Show TV, Digitürk 21 ve Turkmax kanallarında Yemek ve Mutfak Programları yapanDemir, deneyimlerini akratmak üzereLAÜ Gastronomi Bölümü öğrencileri ile biraraya gelecek.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.