LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

Lefke Belediyesi de gece kulübü izni yenilememişti

Lefke Belediyesi de gece kulübü izni yenilememişti

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin büyük takdir toplayan 2017 yılından itibaren Lefkoşa sınırları içerisinde bar/eğlence yeri izni alıp fuhuş yapılan yerlerin izinleri yenilemeyeceği kararı ile gözler yine gece klüplerine çevrilmişken, Lefke Belediyesi'nin Lefke sınırları içinde bulunan 2 gece kulübünden birinin iznini 31 Aralık 2015 tarihinden itibaren yenilemediği ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 08/03/16 16:24
okuma süresi: 2 dak.
Lefke Belediyesi de gece kulübü izni yenilememişti
A- A A+

Kıbrıs Postası – Filiz Seyis

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu ve Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı bu sabah bir basın toplantısı düzenleyerek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel alınan kararları açıkladı. Bu kararlar içinde en çok dikkat çeken karar 2017 yılından itibaren Lefkoşa sınırları içerisinde bar/eğlence yeri izni alıp fuhuş yapılan yerlerin izinleri yenilemeyeceği olurken, Lefke Belediyesi'nin Lefke sınırları içinde bulunan 2 gece kulübünden birinin iznini 31 Aralık 2015 tarihinden itibaren yenilemediği hatırlandı.

Tabelaları da indirildi

Lefke'nin girişinde bulunan ve binası Lefke Belediyesi'ne ait olan Yakamoz Night Club'ın işletme izni 31 Aralık 2015 itibarıyla Belediye tarafından iptal edilirken, söz konusu gece kulübü'nün tabelaları da indirildi.

Konu ile ilgili Kıbrıs Postası'na konuşan Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya, Yakamoz Gece Kulübü'nün binasının kendilerine ait olmasının avantajını da kullanarak kira sözleşmesine gece kulübü olarak kullanılamayacağı ifadesini eklediklerini anlattı.

"Umarım tümü kaldırılır"

Kaya şöyle konuştu:

"Bu bina belediyeye ait bir binadır. Önceden restorant olarak kullanılıyordu ama uzun süredir gece kulübü olarak kullanılıyor. Bu bina için her sene kira sözleşmesi yaparız. 2015 yılı başında sözleşmeyi yaparken 1 yıl süre vererek, 31 Aralık 2015 tarihinden sonra gece kulübü olarak işletilemeyeceğini belirtmiştik.

Bölgemizde bir gece kulübü daha var ancak o yerleşim merkezinin dışında... Umarım tümü bir şekilde kaldırılır."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.