LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'yü üç farklı kongrede temsil etti

LAÜ'yü üç farklı kongrede temsil etti

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi Burak Çebi,Türkiye'de farklı üniversitelerdedüzenlenen kongrelerde poster bildirilerini sunarak LAÜ'yü en iyi şekilde temsil etti.

Yayın Tarihi: 09/04/16 15:28
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'yü üç farklı kongrede temsil etti
A- A A+

Çebi üç farklı uluslararası eğitim kongresinde bildiri sundu

LAÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşegül Ataman'ın danışmanlığında, Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile Özel Eğitimciler Derneği'nin (ÖZDER) işbirliğiyle düzenlenen "5. Ulusal Özel Eğitim Öğrenci Kongresi"nde, "Engel Tanımadan Farkındalık Oluşturma" poster bildirisini sunan Burak Çebi, Üsküdar Üniversitesi ve Özel Eğitimciler Derneği'nin (ÖZDER) işbirliğiyle düzenlenen "25. Ulusal Özel Eğitim Kongresi"nede "1985'den Günümüze Özel Eğitim Alanında Türkiye'de Yapılmış Akademik Çalışmaların Farklı Yönlerden İncelenmesi" poster bildirisi ile katıldı.

Çebi, son olarak Eskişehir Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü, EÇOM-DER, TC Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı, TC Milli Eğitim Bakanlığı ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından ortak düzenlenen "3. Ulusal Disiplinlerarası Erken Çocuklukta Müdahale Kongresi'nde", "Yetersizlikten Etkilenmiş Bireylerin Ailelerine Yönelik Rehabilitasyon Hizmeti Sanat Terapisi" konusu üzerine hazırlamış olduğu poster bildirisini sundu.

Çebi: Hocalarımız bizi teşvik ediyor

Üç Ulusal Eğitim Kongresi'nde LAÜ'yü en iyi şekilde temsil eden Burak Çebi'ye başarılı sunumlar yaptı. Sunmuş olduğu poster bildirilerinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Çebi, hocalarının kendilerini teşvik etmesi sonucunda bu tür akademik etkinliklere katılarak farklı deneyim kazandıklarını ve eğitim hayatlarında bu deneyimlerin kişisel özgüvenlerini artırdığını dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.