LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'de Kan Bağışı Kampanyası yapıldı

LAÜ'de Kan Bağışı Kampanyası yapıldı

Lefke Avrupa Üniversitesi(LAÜ) Öğrenci Dekanlığı ile Ötüken ve Sanat Kulübü işbirliğiyle Thalassemia Derneği ve Kıbrıs Kan Bankası yararına "Sorumluluk Kanımızda Var" sloganıyla kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. LAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde yapılan kan bağışına, LAÜ akademisyenleri, çalışanları ve öğrenciler katıldı.

Yayın Tarihi: 07/05/16 19:00
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'de Kan Bağışı Kampanyası yapıldı
A- A A+

Lefkoşa Kan Alma Merkezi sağlık ekipleri ile Cengiz Topel Hastanesi'nden gelen uzman hemşirelertarafından yapılan testlerden sonrakan vermeye uygun olan kişiler Sağlık Bilimleri Fakültesi içerisine kurulan merkezde kan verdiler. Toplanan kanlar Thalassemia Derneği'ne bağışlanmak üzere Kıbrıs Kan Bankası'na gönderildi.

Genç: Bu tür kampanyalar toplumda farkındalık yaratmada önemli

Kan bağışına katkı koyan ve kampanya hakkında bilgi verenÖtüken Fikir ve Sanat Kulübü Başkanı Samet Genç, LAÜ öğrencileri olarak, KKTC'de kan bağışının yetersiz olması nedeniyle, bu sorunun azda olsa giderilmesi amacı ile böyle bir kampanya başlattıklarını belirti. Genç, özellikle bu tür sosyal sorumluluk kampanyaların toplumda farkındalık yaratarak daha duyarlı davranılması açısından önem oluşturacağını düşündüğünü söyledi.

Kampanyaya gösterilen ilginin,proje için çalışan arkadaşlarını ve kendisini mutlu ettiğini dile getiren Genç, kulüp olarak çeşitli sosyal sorumluluk projeleri kapsamında farklı etkinler düzenlediklerini ve düzenlemeye devam edeceklerini vurgulayarak, projeye destek veren herkese teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.